Fit&Fashion Сезон 2 Епизод 2: Грижа за косата и функционални тренировки

Fit&Fashion отново дава здравословен и полезен старт на новата седмица

В новия епизод на любимото спортно-модно предаване Злати и Кирил се грижат за доброто ви настроение с бюти и спортни съвети.

Злати Димитрова обръща внимание на грижата на косата след летния сезон и подготовка за есента. Тя отново се доверява на любимите си продуктни на Velnea от Lilly Drogerie и ни напомня колко е важно да се грижим за красотата й през новия сезон.

Кирил Танев ще се погрижи за фигурата на господата с актуална функционална тренировка навън, за да можем да се насладим на хубавото време, което ни предлага месец септември.

Повече ще разберете в епизода!

Можете да гледате Fit&Fashion и Code Fashion TV в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп. Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и скоро в Amazon. 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: