Fit&Fashion Сезон 2 Епизод 1: Тренировки на открито

Злати Димитрова и Кирил Танев продължават с тренировките на открито в последните летни дни

Как да оползотворим последните слънчеви дни и да направим тренировката още по-приятна? Именно на този въпрос отговарят водещите на Fit&Fashion в първия епизод от новия втори сезон.

Освен на тренировките, Злати ще обърне внимание и на грижата за кожата на лицето след летния сезон. Водещата се доверява на Lilly Drogerie за нуждите на себе си и своето семейство. Тя ще разкаже и за селекцията продукти на Velnea, които използва за своята кожа.

Вижте повече в новия ни епизод и не пропускайте Fit&Fashion всеки понеделник в 10, както и всеки делничен ден в ефира на Code Fashion TV.

Можете да гледате Fit&Fashion и Code Fashion TV в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп. Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и скоро в Amazon. 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: