Fit&Fashion със Злати Димитрова Сезон 1 еп. 4: Биляна Йотовска

Злати Димитрова ни разкрива тайните на Биляна Йотовска

Седмицата започва с новия епизод на Fit&Fashion със Злати Димитрова. В днешния брой на предаването водещата ни разкрива тайните от спортния режим и хранителните навици на най-добрия български фитнес модел – Биляна Йотовска.

Биляна е спортист, дизайнер, издала е няколко книги на тема здравословно хранене, майка, съпруга и един от основателите на супер успешните The Secret Garden Show.

Как успява да се справи с всичко това, какви са тайните на нейната перфектна фигура, донесли й не една награда на международни състезания и как се храни Биляна, разбираме в новия епизод на Fit&Fashion, който можете да гледате сега!

Fit&Fashion можете да гледате всеки делничен ден от 10:00 часа, в ефира на Code Fashion TV.

Fit&Fashion, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: