Fit&Fashion

Fit & Fashion предаване за спорт и здраве
Още с началото на новата 2020  в ефира на Code Fashion TV започва сутрешното лайфстайл предаване със Златка Димитрова. Впечатляващата амазонка ще разкрива тайните на перфектния външен вид, здравословния начин на живот и спорта на звездите. На различни локации в цялата страна, любимата инфлуенсърка на България ще ни покаже как да бъдем Fit&Fashion дори и с натоварено ежедневие, независимо от възраст, пол и професия. Зрителите могат да очакват и много подаръци и изненади от партньорите на предаването.

Златка Димитрова

е модел и телевизионна водеща. Занимава се с мода, фитнес тренировки и хранителни режими. Носител е на титлата “Инфлуенсър на годината” на Code Fashion Awards 2019.

Всеки делничен ден от 10.00 часа само по Code Fashion TV, както и във всички социални канали на медията.

Златка Димитрова Един от най-успешните модели у нас. Инфлуенсър и модна икона. Тренировките и здравословното хранене са част от нейното ежедневие много преди healthy лайфстайлът да дойде на мода у нас.

Кирил Танев е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес. Посветил е времето и знанията си на това, по естествен начин да постига най-добрите резултати за себе си и хората, които му се доверяват.

ЕПИЗОДИ

Login

Lost your password?