Fashion Party Summer Chic

В разгара на летния сезон, преди да се отдадем на заслужена почивка и слънчеви емоции се потопихме в цветния свят на модата

Всяка година Академията на мода организира забележителни тематични летни партита, с които показва какви ще бъдат тенденциите и най-актуалните акценти в дрехите и аксесоарите. Тази година, в изисканата атмосфера на Витоша Парк Хотел, в зала декорирана с флорални мотиви се насладихме на феерия от материи, ефирни кройки и много красота.

Лице на събитието бе Бизнес дама на годината 2018 Дима Атанасова. В модното ревю-спектакъл се включиха носители на престижната статуетка „Златна игла“ – Жана Жекова, София Борисова, Вяра Георгиева, Светослав Колчагов, Христо Чучев, Милка Александрова-Бучи, Антония Йорданова, Елена Златева, Меги Петкова, Теодора Спасова и Николай Божилов.

Идеи за летния сезон гостите почерпиха и от модни къщи: „Мезон Сант – Ерем“, „Блинк“, „Ла Фоа“, „Бандерол“, „Аксел Харди“, „Таня Ян“, „Елена Христова“.

Интересна част от събитието бяха и моделите на млади дизайнери и студенти по мода от НХА, които демонстрираха личен почерк, смели решения и актуални за лятото предложения. След модния спектакъл вечерта премина в елегантен коктейл, на който гостите имаха възможност да обменят впечатления и да опитат прекрасния кетъринг.

Много цветове, свободни кройки, голи рамене, феерични материи и любимият ни бохо стайл.  Fashion party summer chic ни донесе усещане за свобода, лятно настроение и много цветни дни и нощи.

Ако искате да бъдете неотразими през лято 2018, гледайте репортажа на Code Fashion TV и се потопете в магията на Fashion party summer chic.

 

Снимки: Файлайф

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: