FASHION OUTSIDERS Сезон 1 Епизод 4: Криса

Криса е италианка, но се чувства като номад, който няма дом, а обикаля света

Дали е транс жена или просто различен тип жена? Криса няма отговор на този въпрос засега. Тя не обича етикетите, но ако не знаете как да я наричате, няма проблем. За нея целият свят е неин дом. Обича модата, пътешествията и хората, които стават нейни приятели.

Как Боби Недялков се справи с новата си задача, да превърне поредния си гост в корица на модно списание? Ще разберете в епизода.

Фотограф е Александър Кръстев, сватбената рокля е на Alfa Brides, гримът е дело на Вяра Василева, а косата на Борислав Сапунджиев и Code Ursula. Шапката е дело на Josephine Hats.

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.

Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и скоро в Amazon. 

 Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп. 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: