Fashion Close Up Сезон 4 еп. 1: Жоро Пентаграм

Потопете се в света на Жоро Пентаграм с първия епизод от новия сезон на Fashion Close Up

Code Fashion TV и предаването Fashion Close Up ще ви покажат света на модното изкуство по начин, по който никога не сте го виждали досега! Ще открехнем завесата на вдъхновението, ще ви покажем какво се случва зад кулисите на модните ревюта и ще ви разкрием как най-знаменитите български дизайнери създават своите модели.
Ще ви разходим из модните ателиета на творците, ще се докоснете до техните скици и модели, ще ви покажем как се създава дрехата от първия шев до последното копче!
Новият сезон на Fashion Close Up стартира с едно от най-емблематичните и забулени в мистерия имена на българската мода – Жоро Пентаграм. Колоритният образ на пионера в кожените облекла у нас разказва за вдъхновението и скрития смисъл зад неговите иконични пентаграми.
Какво го вдъхновява, какво предстои и какво се крие в ателието на дизайнера, ще разберете, ако гледате първия епизод именно сега.
Не пропускайте новите епизоди на Fashion Close Up в ефира на Code Fashion TV, 24/7 на сайта ни tv.codefashion.bg, както и онлайн във Facebook и Instagram.

Fashion Close Up, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: