Fashion Close Up Сезон 2/епизод 1 с дизайнера Христо Чучев

Във втория сезон на култовото модно шоу, Велина Узунова ще представя ексклузивно марки, дизайнери или магазини

Първи срещу водещата застана дизайнера на официални рокли Христо Чучев. Той се е посветил на красотата на жените и на това да ги прави щастливи. Създаването на изящни тоалети за дамите е негова страст и с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената, той сътворява всяка рокля.

Христо Чучев създава официални и сватбени облекла близо 10 години с отдаденост и висок професионализъм.

„Жената носи роклята и когато я облече, трябва да сияе с нея, да блести, а не роклята да блести на жената. Роклята трябва да допълва жената, а не обратното. За мен точната формула за перфектната рокля е в добрата комбинация от удобство и ефект. Роклята винаги може да се направи и удобна, и ефектна. Именно това е нужно, за да се чувства жената възхитителна с избраната рокля!“- сподели той пред Велина Узунова

Известният български модел е сред най-новите лица на Code Fashion TV. Участвала е в конкурса Мис България 2013. Носителка е и на титлата Мис Югозападна България. Зад гърба си Велина има много фотосесии и светски изяви, в това число и в редица музикални клипове. Узунова е един от най-търсените модели за реклами в социалните мрежи и манекен на много ревюта в България и чужбина.

Изборът на собственика на Code Fashion TV, Мария Бонева, да покани Велина за водещ на Fashion Close Up е съвсем естествен. Тя е дипломиран журналист от НБУ. Завършва по-рано, взимайки две години за една. По късно същата година записва второто си висше  – „Управление на туризма на български и чужд език“

„Това, което ме вдъхновява е да пътувам, да виждам нови светове,хора, култури. Мога да се вдъхновя от красива природа, слънце, море. Не мога да стоя на едно място, аз съм авантюрист, мечтателка, доста съм първична и емоционална. Като водеща се виждам себе си, забавлявайки се. Искам всеки мой гост да се чувства добре в моята компания и да показваме най-доброто, модерното и иновативното в момента.” – споделя Велина часове, развълнувана от новото си амплоа.

Всеки нов епизод на Fashion Close Up e можете да гледате в ефира на Code Fashion TV, вторник от 19.30 часа или онлайн на tv.codefashon.bg.

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: