Fashion Close Up: Естетичен център Reina

Мястото, където да се почувствате като кралица

Естетичен център Reina се грижат за удовослтвието, красотата и тонуса на дамите. И не само! Иновативни естетични процедури, с апаратура от последно поколение, на която се доверяват дори холивудските звезди! HydraFacial, InMode, PrimeLase, маникюр, педикюр, грим, прическа, барбър – в Естетичен център Reina можете да посветите целия си ден на себе си!

Управителят Дени Радева, в компанията на Елица Стойчева, ще ни разведе из това кралство на естетиката. А Даниела Станчева ще ни покаже една от най-атрактивните процедури за лице, която се бори и с така нашумялото „маскне“!

Вижте повече във видеото!

Повече за Естетичен център Reina:

Instagram: https://www.instagram.com/reina.aesthetics/

Сайт: https://www.reina.bg/

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SAT, A1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията https://tv.codefashion.bg/. Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и Amazon.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: