FaceControl еп. 19: Обзор на светските събития от седмицата

Готови ли сте да се потапите в бляскавия свят на конкурсите, партитата и супермоделите? Златина и Елица са ви подготвили най-интересните събития от изминалата седмица: 

В първата част на предаването двете водещи ще ви запознаят с конкурса Мисис Дама на Годината, организиран от Меги Савова. Ще чуете какво сподели пред камерата на Code Fashion Мария Силвестър, ще разберете каква награда взе Дима Атанасова и кой беше Мистърът, на който  Елица връчи статуетка.

От хотел Монтесито  чаровните дами ще ви отведат в Пловдив, за да ви покажат уникални кадри от Silver партито по случай 25 години Christian of Roma.

А за десерт ще се върнем отново в София,в  зала EFE на хотел Маринела, за да видите как се снима клип на сцената на Sofia Fashion Week? Веси Бонева и Светлин Къслев ще избухнат с ново парче, а Златина и Елица разполагат с първите ексклузивни кадри. Бъдете с чаровните репортери на Code Fashion TV и водещи на FaceControl, за да се потопите в света на супермоделите!

FaceControl, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

Zlatina Ivanova

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: