FaceControl еп. 16: Новият Playboy, награди Златна игла 2018 и Знаменитост на годината

Playboy се завръща с гръм в България! Кои са знаменитостите на годината и ревю на наградените със „Златна игла” само във FaceControl

Златина Иванова и Елица Стойчева отново повдигат завесата на знаковите светски събития от седмицата в най-атрактивното предаване по Code Fashion TV

Сезонът на церемониите започна! Щастливите носители на поредица от златни статуетки са ясни. Кое са те ще разкрият Злати и Ели в актуалния епизод на „FaceControl”, който ще се излъчи на 18-и март, неделя, само по Code Fashion TV. Събитието “Знаменитост на годината”, което бе сред най-обсъжданите в социалната мрежа е топ-темата, с която ще заемат двете водещи. То се провежда за първа година. В столичния клуб Планет се събраха в трескаво очакване знаменитости от всички сфери на обществения живот. Актьори, певци, художници, плеймейтки, бизнесмени и бизнесдами, както и представители на родния шоу бизнес. Любимката на Code Fashion TV Веси Бонева грабна статуетката в категория „Музика” – поп”. Дивата дари свои картини, за благотворителната кауза, на която бе  посветено пилотното издание на церемонията. Благотворителността, инициирана от организаторите бе посветена на подпомагане лечението на 3 годишната Надежда от Варна, която е болна от церебрална парализа, а втората – закупуване на храна за възрастни хора от селата.

През изминалата седмица се проведе и церемонията „Златна игла”. Най-престижните награди за мода в България се раздават от 1994 насам. Журналистическо жури от 30 модни критици, които следят модния бизнес и коментират развитието му в печатни и електронни медии е ръководено от проф. Любомир Стойков и всяка година селектира отличниците в модната индустрия.

Седмицата завърши с едно уникално парти. На 16-и март в столичния клуб Бедрум едно от най-четените списания от мъже и от жени, направи  тематична вечер по образец на емблематичните партита на Хю Хефнър. През 2018-а гост главен редактор  на мъжката библия е Любен Дилов-син, което си пролича и в поднесената с присъщия за него  хумор тема “Няма грозни жени, има малко алкохол”. Само участниците в първото от поредица Playboy – партита на 16 март в Bedroom ще могат да се сдобият и с пилотните екземпляри от специалното издание на списание Playboy – reMIXеd. С възраждането на вечния и непокорен дух на Хю Хефнер се е заела продуцентската комания DSG на Любен Дилов-син, Борис Гълъбов и Христо Сираков, които вече организираха три от най-обсъжданите конкурси Playmate Of The Year.

Кои са щастливците, които медиите ще коментират в следващите дни? Техният стайлинг и достигнаха ли нивото на знаковите, за столичния хайлаф събития, ще коменитрат Ели и Злати, а пикантните подробности, интервюта и истории от бекстейдж ще разкрият новите водещи на „FaceControl” тази неделя, точно в 20.00 часа.

 

„FaceControl”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

Zlatina Ivanova

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: