FaceControl еп 16: Най-интересното от светския живот на седмицата

Поли Генова като булка, Хотел Маринела с престижна награда и ефектно коафьорско шоу с куп знаменитости за марката на Вили Боршукова Kadiffe, в новия епизод на “FaceControl” 

Новите водещи на коментарното студио “FaceControl” по Code Fashion TV, Злати и Ели, събират най-интересното от светския живот на седмицата

Двете дами се впускат в звънлив коментар за дефилето с изящни рокли, изработени от дизайнера на водещия американски бранд Justin Alexander. Тони Ментел бе на специално посещение в България по повод третия сезон на “Училище за булки”, което се проведе в Bridal House. Пред камерата на Code Fashion, Ментел разкри, кои са тенденциите при булчинските рокли за новия сезон и представи предпремиерно колекцията си за 2019-а година.

Ели и Злати завършиха с Поли Генова, която обра овациите, излизайки в компанията на Тони Ментел на финала на ревюто, облечена в пищна булчинска рокля, под звуците на актуалния си хит „Твоя”.

Следващото събитие, към което водещите преминават е новооткрития шоурум на българския бранд IMANE. Главният дизайнер Антония Стоянова този сезон предлага  дамски облекла според последните световни, модни тенденции. Колекциите обхващат, както ежедневни и спортно-елегантни модели, така и облекла за специални случаи и коктейли. Водещите
обсъждат откриването, мястото и колекцията, като не пропускат да срещнат зрителите със самата дизайнерка. Разговорът преминава към коафьорското шоу за премиерата на първата българска професионална боя за коса „Kadiffe“. Вили Боршукова заедно с екипа си от салони Магама и гост фризьори, представят атрактивен спектакъл в хотел Маринела.  Специални гост-участници в спектакъла са Наталия Гуркова, Биляна Йотовска, Милена Шаркова, Вероника Стефанова – Мис България Свят и Лора Асенова – Мис Северозападна България, която е и лице на „Магама“. За своето представяне на сцената те са облечени със специално подбрани тоалети на дизайнера Христо Чучев,  съчетани с концепцията за техните прически.

В минутите на Арт директора на Code Fashion TV и SFW, Антон Узунов, в компанията на Елица, коментира Business & Fashion Аwards, организирани от Цвети Разложка. Нетипично за пиперливия му език, той не казва нито една лоша дума за събитието, дори обратното – впечатлен е. Тони обсъжда официалната церемония, която се провежда за втора поредна година.
Запознава аудиторията с призьорите, сред които са Маринела Арабаджиева и Пламен Хутов, Мая Антова, Светлана Арсова, Гергана Ташкова, проф. Любомир Стойков, Биляна Тончева и др., и разказва за всички, популярни личности, които са присъствали на елегантното събитие.
 „FaceControl”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”„Дами канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.
Zlatina Ivanova

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: