Emotion Bar&Kitchen превзема центъра на София (Видео)

Emotion Bar&Kitchen отвори с грандиозно парти, на което присъстваха над 300 гости – представители на бизнеса, шоу елита и медии, сред които Мария, Христо Сираков, Любен Дилов – син , Ваня Тошева, Ирина Папазова, Карам Дая, Ани Халваджян, Борис Ангелов, Евгени Минчев, Деси Цонева, Ваня Джаферович и много други.

Вижте и репортажа на Code Fashion TV от официалното откриване, както и кой застана пред горещия микрофон на Деси Цонева:

Най-новата гореща точка в центъра на София Emotion Bar&Kitchen Ви предлага изключителна симбиоза между изисканата атмосфера, кулинарни изкушения и непринудена обстановка на модерна градска градина.

Emotion Kitchen ще Ви очарова с авторската кухня на chef Живко Иванов (финалист от кулинарното реалити Lord of the Chefs), традиционно обедно меню и за първи път в София late night menu.

Emotion Bar & Kitchen е уникална комбинация от изискан, но достъпен ресторант и незабравима парти градина. Без значение дали ще започнете денят си с лежерна закуска, искате да организирате бизнес обяд или вечеря с ваш партньор, или да отпуснете в приятна компания след работа, Emotion Bar & Kitchen може да покрие всичко това и много повече.

Всяка седмица очаквайте незабравими летни партита под надслова #ShareYourEmotion. Водещи български и световни DJ-и и изпълнители ще се погрижат да ви оставят една незабравима емоция.

Повече за chef Живко Иванов

Живко Иванов е с над 20-годишен стаж като професионален готвач. Започва професионалната си кариера в столичния ресторант „Финикия”, след което работи в множество кухни, сред които емблематичните „Талисман” и „Отвъд Алеята Зад Шкафа”, които печелят престижната награда “Ресторант на годината”. В ресторант „Преди 10” печели и награда на БАКХУС за устойчива концепция. Бил е главен готвач на верига ресторанти „FANCY”, личен готвач на алжирския посланик в София и личен готвач на българския посланик в ООН, в Ню Йорк. Стажувал е в „La Bernardin” – ресторант с 3 звезди от категорията „Michelin” и е финалист и безспорен фаворит на публиката в реалити шоуто Lord of the Chefs. Спазвайки своето мото, че „ С храната не се правят компромиси”, Живко Иванов използва само истински и качествени продукти, без допълнителни консерванти и стабилизатори, за да предложи не просто вкусна, но и здравословна кухня на клиентите на Emotion Bar & Kitchen. Кухня, която не само ще поглези сетивата им, но и ще предизвика незабравими емоции и желание за следваща среща с изисканите блюда на Шефа.

Александра Томова

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: