Дон Гаел Бонел Санчес Birthday Party в Ню Бояна

На 25 август, дон Гаел Бонел Санчес, създателят на първата агенция за инстаграм модели в България и Източна Европа и първата безплатна академия за инфлуенсъри в света, отпразнува рождения си ден с луксозно парти

Вечерта започна в Ню Бояна Филм Студиос, където за пръв път се организира подобно ВИП събитие. Дон Санчес сподели празника си с близки приятели, екипа си и разбира се, момичетата от GBS Мodels. За да отпразнуват рождения му ден също присъстваха Жана Янева- мис вселена България, Славчо Тошев, стилистът Минко Петров, фитнес иконата Анн Джи и много други. Гостите са насладиха на уединена вечеря и коктейл сред природата, а Ива Атанасова – Ivy се погрижи да не липсват и танци.


На партито беше представена корицата на новия брой на списание “ОК“, на която е самият дон Санчес заедно с инстамоделите на GBS Models. Присъстващите получиха брой от лайфстайл изданието и се снимаха на стената на славата.


Вечерта продължи, като лимузини откараха гостите в Biad Premium Club, където създателят на GBS Models беше посрещнат от пищни фойерверки. Партито продължи до зори, а дон Санчес и моделите му за пореден път показаха, че знаят как да се забавляват.


Дон Гаел Бонел Санчес е работил дълги години за най-голямата европейска компания за телевизионни продукции – Ендемол. Има собствена продуцентска къща и филми с международни награди. Той е създател и на първата в света водка с черен хайвер. Скоро и създателят на първото печатно инста списание в България с тираж от 70 000 копия.

Снимки и информация: Хайлайф

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: