Дами Канят/Епизод 1

В първи  епизод  на предаването, в рубриката “Без вратовръзка“Елена и Алекс посрещнаха в  своето студио колоритния писател Любен Дилов-син, който  разказа за най-новата си книга, показахме и ексклузивен репортаж от нейното представяне в клуб ” Планет”.  

В рубриката, посветена на здравословния начин на живот, “Освободи напрежението“, разговорът бе на тема “Живот без рафинирани храни, захар, консерванти в храната, животински продукти и лекарства”. Дали е възможно това, зрителите разбраха от Силвия Недева, която разказа за нейния личен опит и категоричния му успех.  

В рубриката “Намигване по женски” двете водещи канят Ели Методиева и Бранимир Минчев, за да си поговорят малко повече за изключителните аромати на Nishane – висшата нишова парфюмерия в България, на която всяка неделя ще ухае студиoто на “Дами Канят”. 
Във “Всеки проблем има решение” ни уверят Алекс и Елена, разговаряйки с холистичния психотерапевт Алекс Заркова, която даде отговори на доста задавани въпроси , един от които най-често си задаваме:” Кога да кажем “Не” и трудно ли е  да го направим?”
В рубриката “Тя и Той” разговорът продължава с психолога- хипнотерапевт Калин Цанов, който ни предложи един доста различен поглед на много вълнуващи теми, особено при жените.
Както знаем, жените стават още по-уверени щом се качат “На високи токчета“, където гост в студиото е гл. редактор на Code Fashion, блогърката Калина Николова, която ще сподели наблюденията си за все по-развиващата се блогосфера у нас и дали професията “модел блогър” е позната и популярна.
Млади, различни, свежи и секси, градските момичета на CodeFashion TV, обещават да внесат неделно разнообразие във вашия дом. 
Fashion constructor

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: