Дами Канят еп. 3: Опияняващо романтични

Ако сте пропуснали да гледате неделния сутрешен блок “Дами Канят” по Code Fashion TV, ние сме се погрижили за вашето удобство! 

Броени дни преди празника на виното и любовта, изберете Юлияна Дончева и Ива Екимова, които ще изпълнят неделята ви с незабравими емоции

За вашето здраве и красота Силвия Недева подготви един тематичен коктейл-афродизиак. Той е подходящ за страхотен старт, както на деня, така и на изпълнената с романтика седмица.

По-късно на диванчето сяда поетът с кауза Мартин Стратиев, сомелиерът Слави Райчев, който ни разказва повече за виното, а една влюбена двойка закрива предаването със своята вдъхновяваща история.

Натали Васева, собственик на NV Flowers ни показва най-оригиналните подаръци за предстоящия празник, а д-р Смилов ни разкрива още тайни за блестяща усмивка.

Лъвовете да се подготвят да научат повече за себе си, защото астрологът Кирил Горанов отново е в студиото ни в компанията на Златина Иванова.

“Дами Канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията https://tv.codefashion.bg/.”

Zlatina Ivanova

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: