Дами Канят еп. 9: Благовещение

На Благовещение Дами Канят са ви приготвили поредния празничен епизод

 

На 25 март Ива Екимова и Юлияна Дончева ви поднасят една пъстра палитра от гости. Илиана Бецинска ни показва своите икони, разказва ни как се вдъхновява и какви са техниките, а Маги Гигова ни пренася в екзотични и далечни кътчета по света и ни запознава с традициите за празника Благовещение извън страната ни.

Антон Узунов – арт директорът на Sofia Fashion Week повдига завеста около това, какво предстои на пролетно-лятното издание на модния форум Sofia Fashion Week SS 2018, а Пария ни среща с блогърките от Atidora.

Силвия Недева си говори с Адриана Стоянова за мястото на храната в съвременната медицина и какво е да си хранителен терапевт в Англия и ни показва полезна рецепта за сърдечната дейност и костната система. Д-р Смилов и ни разкрива как да се излекуваме от парадонтозата. А представителите на зодия Овен да се подготвят за изненади от Кирил Горанов.

“Дами Канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: