Дами Канят еп. 8: Каква е тайната на успеха и какво се крие зад страниците на „Предприемачът“

Среща с автора Пламен П. Попов в „Дами Канят”

В поредния епизод на предаването „Дами Канят” по Code Fashion TV, Ива Екимова и Юлияна Дончева срещат зрителите с един от про-активните и упешни млади българи, автор на книгата „Предприемачът” и създател на кампанията „Аз събуждам България” – Пламен Попов.

Запознах се с г-н Пламен П. Попов по повод на проекта „Аз събуждам България“. Впечатли ме със своя ентусиазъм, напоритост, организационен хъс, стремеж да осъществи поставените цели и решителност да го реализира успешно.”- споделя на страниците на книгата проф. Д-р Атанас Атанасов.

Какво трябва да преживее човек, за да открие пътя в живота си? Каква е ролята на личният пример в „събуждането” на повече хора за идеята да инвестират в себе си? Нужна ли е страст в пътуването към себе си? – са само част от любопитните въпроси, на които зрителите ще имат възможността да чуят отговор от младия експерт. Пламен Попов също ще разкрие какво вдъхновява желанието му да стартира най-мащабната и безплатна информационно-образователна програма за личностно развитие и предприемачество провеждана в България, – „Аз събуждам България” и към кого е насочена тя. А за предварително продадените стотици копия на ‘Предприемачът’ и защо е различна книга от всички останали книги за личностно развитие, – също отговор в студиото на „Дами Канят”, тази неделя.

Предаването отбелязва деня на мозъка с интересни факти за мозъчната дейност на човек и дискусия, която засяга въпроси като какво всъщност е човешкият мозък и как функционира той? Каква е разликата между мозъка на малко дете и възрастен? Защо когато трябва да вземем решение, понякога се влияем от емоции, а друг път мислим прагматично?

За да получат отговор, Ива и Юлияна посрещат в студиото психолога и бивш председател на Дискусионен клуб „280” и част от управителния съвет на Сдружение на младите психолози в България „4-ти Април”, Петя Илиева. За всеки, който е любопитен как мислят едни от най-успешните личности в света като Бил Гейтс, Стив Джобс, Мартин Зукърбърг и няма ли да е интересно да се изследва мозъка на един такъв човек, младият специалист ще сподели в предаването. Зрителите ще разберат също има ли научно обяснение за твърдението, че благодарение на определени тонове, които се вкарват в музиката и въздействат върху хората, хитове като ‘Despacito’ постигат феноменален успех.

Ива среща специално привържениците на китайски бойни изкуства с Чавдар Черногоров, тай чи инструктор на организацията ‘Body Mind And Soul Training’. Какво всъщност е тай чи, какво се крие в основата на философията му, как то може да помогне в нашето динамично ежедневие и има ли възраст, в която да започнеш да практикуваш това изкуство? Полезна информация и ценни съвети в дискусията за всички, които желаят да разберат повече за една от най-оздравителните гимнастики в градска среда.

Какво е общото между медитацията и подправките, разкрива Силвия, в компанията на Аделина Кирилова, Пария ни среща с Полина Билоконна, с която обсъждат най-чаканото модно събитие – SFW. В рубриката на д-р Смилов ще разберем всичко за зъбния камък.

Сезон 2 на предаването „Дами канят” се излъчва всяка неделя, точно в 10.00 часа.

„Дами канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: