Дами канят еп. 6: съвети за красота, ефектен грим за празника и много смях с трио Нема к`во

Юлияна и Ива разкриват тайната на черната роза в празничния брой, посветен на деня на жената

По традиция предаването започва с рубриката „Здравословно със Силвия”. Водещата ще разкрие тайните на храните, които могат да ни направят красиви. Пария не само ще намигне по женски, а и ще ни срещне с един от топ-гримьорите в града, който ще ни покаже колко лесно е да имаме ефектен грим.

Ваня Ламбева от Сдружение „Дива Земя“ гостува на Юлияна Дончева, за да разкаже за инициативите и дейностите на организацията с не-стопанска цел, която осъществява дейност в обществена полза.  „Дейността на Сдружение „Дива Земя“ е многообразна. Работим в подпомагането и развитието на талантливи деца, поддържата на паметници на културата и други обекти. Имаме изследователска дейност, провеждаме училищни образователни програми в областта на развиването на личностните умения и подпомагане на реализацията на личността. Извършваме дейности по информираност, относно здраве и профилактика на болестите. Съдействаме, организираме и реализираме дейности за създаване на по-добра социална, жизнена и околна среда.” – разказва г-жа Ламбева в навечерието на 8-и март.

Ива Екимова разкрива тайната на черната роза в компанията на гостенката си Александра Микова. В началото на миналия век от цяла Европа, необикновеното цвете растяло само у нас. Според легендата, лично Хитлер поискал да се издири черна роза, за да положи венец от редките цветя на гроба на убития в Чехия близък негов приятел. След много и неуспешни опити, най-накрая успели да намерят цветето в Балчишката ботаническа градина. Именно това предание вдъхновява известния български учен Неделчо Гоговски да създаде уникалната черна роза. През 70-те години на миналия век той вече има 18 селекционирани сортове рози, посрещнати много добре, както от научните среди, така и от хората, търсещи и купуващи цветя. Екзотичното цвете от Метаноа бързо се превърна в изискан и желан подарък за всяка дама, както и свидетелство за всеотдайност и любов.

Д-р Смилов ще разкрие на зрителите какви са тенденциите в украшенията за зъби.

Най-нашумелите момчета в града Калин Кирилов, Георги Николов и Иван Петров – Венсан от стенд-ъп комеди Нема к`во сядат на диванчето пред Юлияна Дончева и Ива Екимова, за да разкрият най-смешните истории при срещите си с публиката. Поредния брой на предаването „Дами канят” се излъчи на 4-и март, неделя, точно в 10.00 само по Code Fashion TV.

„Дами канят”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: