Дами Канят еп. 13: Успешни жени, здраве и красота

Един много женски епизод на „Дами Канят“

Екипът на модерния сутрешен блок на градската жена е подготвил специална изненада на Силвия Недева за рождения ден. В ефир ролите се обръщат, а зрителите могат да се насладят на една сладка празнична рецепта.

В компанията на Юлияна Дончева е д-р Анета Костурска. Като акушер-гинеколог с огромен стаж, д-р Костурска разбива митовете за ваксините срещу рак на шийката на матката и повдига въпроса за много от женските проблеми, за които се мълчи.

Астрологът Кирил Горанов отново е в студиото на „Дами Канят“, за да разкрие тайните на личността на представителите на зодия Телец, какво ги очаква през следващите месеци и години и какво търсят те в партньора си.

Златина Иванова и д-р Смилен Смилов ви разказват повече за зъболечението при децата и дават полезни съвети за денталната грижа на малчуганите.

В рубриката „На високи токчета“ Юлияна Дончева ви среща с Дима Атанасова – носител на приза „Мисис Дама на годината“ в категория „Здраве и красота“ и маркетинг мениджър на ProDerma. За красотата и грижата при дамите, за лавирането между кариерата, семейството и майчинството и най-новите тенденции в естетичната индустрия разбираме от разговора в студиото.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: