Дами Канят еп. 10: Цветница

Ива и Юлияна посрещат Деня на шегата и Цветница в компанията на 3-ма именици

Дами Канят са ви подготвили много смях, музика и добро настроение. На Цветница двете дами ви срещнат с няколко души, носещи имена на цветя, както и не пропускат Деня на шегата и лъжата.  R’n’b изпълнителят Venzy сяда на диванчето, за да разкаже на Юлияна повече за най-новото си самостоятелно парче, собственикът на конкурса Lady Universe пък е другата дама с име на цвете – Цвети Разложка. Чаровната водеща Ива Екимова пък е третата празнуваща, за която компанията в студиото е повече от приятна.

Актьорът Ники Станоев е без вратовръзка и пълен с лафове, които разсмиват до сълзи водещите, а Алекс Петканова се завъръща в студиото на Дами Канят, този път като година и готви здравословно със Силвия Недева. Пария ни показва гафове от модните подиуми, а д-р Смилен Смилов и Златина Иванова ни разкриват как да преборим лошия дъх.

Нсладете се на празника заедно с нас!

„Дами Канят“, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/.”

 

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: