Corso Fashion Film 2020

Любимата локация в сърцето на София е с реновиран интериор на познатото място в центъра на столицата

Уют, приятна обстановка и красив интериор очакват гостите на Corso. С неповторимата си гледка към едни от най-емблематичните сгради в София – Руската църква, Военния клуб и красотата на жълтите павета, Corso предлага удоволствие за всички сетива.
Можете да се насладите на огромен избор от кулинарни изкушения, дело на главния готвач Димитър Константинов, богата селекция от вина и интериорен дизайн за всеки вкус и повод. Благодарение на всичко това, Corso е един великолепен градски оазис, в който можете да се отпуснете по всяко време на деня.
Подходящ за обяд с приятели или бизнес среща, сватба, кръщене или рожден ден, трите етажа на Corso могат да съберат на едно място всичките ви любими хора.
На входа ви очаква павирана уличка с фенери, в духа на Италия, където можете да се насладите на чаша ароматно кафе и вкусна храна. Стълбите ще ви отведат до Corso бар, който е отворен за свеж въздух през лятото и с малка кокетна градина в средата. На красивата мека мебел можете да се отпуснете в приятни разговори с приятели и роднини.
На последния етаж ви очаква зашеметяващата гледка към центъра на София и „стъкленият“ ресторант над жълтите павета. Дали ще го изберете през деня под слънчевите лъчи или вечер, издигнати над светлините на столицата – няма да сгрешите.
Съвсем скоро Corso ще зарадва своите гости с ново меню и нови кулинарни изкушения, а от 1 юни заведението работи при най-строги мерки за сигурност и хигиена, изцяло за вашето удоволствие.
С Code Fashion TV направихме една виртуална разходка из Corso, за да си припомним защо толкова много обичаме това място!

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: