Code Fashion Party в Planet с топ моделите от Маями (Видео)

Kлуб Планет София и Code Fashion TV изненадаха феновете си с нещо наистина грандиозно.

На 06.06 в Planet се състоя горещо черно парти с едни от най-популярните БГ изпълнители в чужбина – VAS. Той е признат от световноизвестни рап звезди, като Busta RhymesEminem & 50 Cent за един от най-талантливите артисти, които някога са чували. Той направи и специален лайф с рими за феновете на 359hiphop.com.
Черешката на програмата бе супер ексцентричният артист Joel Alvarez и 3-те сексапилни body models от Маями – Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van der Hoeven. Те представиха хитовия си проект THE BLACK TAPE PROJECT.

Моделите от страниците на FHM and Maxxium USA ислязоха само по перфектните си тела на сцената на Planet Sofia, за да се превърнат часове по-късно в дръзко арт произведение. Това е второто от серия партита от проекта THE BLACK TAPE PROJECT, който е представен от българската модна телевизия Code Fashion и специално само за веригата клубове Планет.

За настроението се погрижиха още Dj Nora Gold и Славяна Егбело, която бе хост на събитието. Двете носеха атрактижни бижута от K.d.P Паолина Крушкина.

Александра Томова

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: