City Color официално на българския пазар! ВИДЕО!

Както ви разказахме преди дни, Code Fashion TV бе гост на ексклузивното представяне на американския козметичен бранд City Color, официално за българския пазар.

В новооткрития магазин, клиентите и почитателите на марката ще имат възможността да бъдат професионално консултирани от професионалистите в салона. Ще могат да получат желания грим и помощ при подбора на подходящи продукти за съответния тип кожа и предпочитания.

dsc_0030_1600x1067

В магазина в  кв. “Младост”, освен цялата гама от продукти, можете да използвате и услугите на професионален фризьор, гримьор и маникюрист. Салонът предлага богат асортимент от козметични продукти, подходящи както за начинаещите дами в грим техниката, така и за професионалните гримьори. Там ще откриете разнообразие от над 300 артикула.

CITY COLOR COSMETICS е козметична компания, предлагаща висококачествени продукти на изключително разумни цени. Компанията дебютира през 2013 година в Лос Анджелис.

А каква професионална консултация получи нашата очарователна Деси Цонева от професионалния гримьор и фризьор на салона Антон Вилхелмов ще научите във видеото.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: