Блясъкът на диамантените бижута с марка ALTINBAŞ заблестя и в Mall Paradise Center

Петият елитен бутик на световната верига изтънчени украшения ALTINBAŞ в София отвори своите врати

Лентата бе прерязана лично от турския посланик Хасан Улусой и директора на бижутерийната компания Атила Кескин, който обяви новото допълнение за еталон на 2019 година сред магазините на ALTINBAŞ в Европа и Турция.

Красотата на изтънчените бижута по време на официалното откриване допълваха грациозните балерини на Софийска опера и балет. Гостите се насладиха на специално изработените за случая шоколадови бонбони с 24-каратово покритие, а като комплимент получиха уникална селекция кафе и чай от Етиопия, с които от 2019 г. ALTINBAŞ ще посреща и всички свои клиенти във фирмените магазини.

ALTINBAŞ стъпва на  българския пазар преди близо 20 години като до сега категорично отстоява своята водеща брандова идентичност и най-висок професионализъм в обслужването. Колекциите бижута са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия, поддържаща естетическо разбиране. Всички бижута ALTINBAŞ притежават международен сертификат за качество и гаранция.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: