Блясък, парти и диаманти с красавиците от Lady Universe

На екстравагантни кулинарни предложения от SASA и бляскави бижута от Goto Jewellery and Diamonds се насладиха участничките в Lady Universe 2018

След като вече се потопиха в традициите и атмосферата на страната ни, претендентките от цял свят за короната на Lady Universe 2018 се отдадоха на забавления в столицата. След като посетиха магазина на Goto Jewellery and Diamonds и пробваха някои от най-изящните бижута, момичетата се насладиха на кулинарните изкушения на SASA. Смях и наздравици сплотиха момичетата, които не спират да се забавляват на пълни обороти, откакто отседнаха в хотел Маринела, тази събота.

Малко по-късно луксозните лимозини на Limos BG ги взеха от столичния хотел, за да ги повозят из нощна София с чаша шампанско и страхотна музика. Последната спирка бе Noir Club, където красавиците бяха посрещнати шумно от стотиците гости и се отдадоха на танци чак до сутринта.

Партито и доброто настроение продължават до петък – 19 октомври, когато на бляскава церемония в клуб MEGAMI ще бъде избрана новата Lady Universe.

Code Fashion TV ви предлага ексклузивни кадри от престоя на участничките в София. Потопете се в красивата атмосфера на Lady Universe 2018 с нашето видео.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: