Biologique Recherche Fashion Film 2020

Вече 40 години Biologique Recherche е символ на грижата за кожата с техники от най-висок клас и доказани методи за работа

Едва ли за някого е изненада, че красотата е измислена от французите. И докато френската мода внася шик в живота ни, то кожата ни е огледало на нашата душа. Грижата за нея е от първостепенно значение и затова тя заслужава най-доброто.

Biologique Recherche е дело на професионален екип, който вече почти половин век се е посветил на създаването на съвършения продукт за вашата кожа. Продукт, който да отговаря на нейните нужди и желания. Защото Biologique Recherche е симбиоза между науката и изкуството, чиято крайна цел е съвършената кожа.

Френският козметичен бранд разработва своите продукти с клиничен подход към грижата за красотата. В съставките на всеки от тях ще откриете чисти, концентрирани, сурови компоненти, както и иновативни и педантични протоколи и процедури в прилагането им. И богата гама, която покрива нуждите на всеки тип кожа.

Biologique Recherche България се довери на Code Fashion TV за един нежен и модерен fashion film, с който да покажем удоволствието от грижата с продуктите на бранда.

Как да използваме почистващи формули и балансиращи ексфолианти, кремове и концентрирани серуми, както и Sérums de teint, можете да видите във видеото.

Насладете се на красотата с подписа на Biologique Recherche.

Продуктите на Biologique Recherche се продават само при официалните партньори на бранда, където подготвени специалисти осъществяват оценка на състоянието на кожата и ви консултират за най-подходящите за вас процедури и продукти. Контактите на партньорите на Biologique Recherche в България ще откриете ТУК. 

Официлаен представител за България - Фортуна 22 ЕООД.  Комплекс "Морско казино", бул. "Приморски Парк" No 22, междинен етаж, 9000, ВАРНА, БЪЛГАРИЯ, Телефон за контакт : +359 893 315475

Бранд: Biologique Recherche

Модел: Натали Найденова

Продукция: Code Fashion TV

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: