Antony Langountin с второ самостоятелно ревю 

На 29 ноември младият дизайнер Антон Узунов събра гости, колеги и приятели, за да представи второто си самостоятелно ревю есен-зима 2017-2018

Дизайнерът е познат като арт директора на българската модна телевизия Code Fashion TV и стилистът, зад който стоят едни от най-емблематичните модни фотосесии и телевизионни предавания.

Antony Langountin е и марката, на която се довериха официалните партньори на световните седмици на модата DHL. По изключително иновативен и креативен начин, младият дизайнер изработи за DHL ексклузивна колекция, която се представи на есенното издание на SOFIA FASHION WEEK през месец септември.

Верен на себе си, на своята различна емоционалност и усещане за дрехата като материя, цветове и комфорт чрез втората си колекция есен зима 2017 – 2018, дизайнерът представи различната градска, модерна и динамична жена. За да дефилират за бранда дойдоха топ моделът Жана Янева, Мис България 2015 г. Марина Войкова, Мис София 2017 Владлена Андреевна, Мис София 2015 Руми Петрова, модели на Визаж и Интерсаунд. За перфектната визия на моделите се погрижиха професионалните екипи на МАС и  Schwarzkopf Professional

Фотосесията за колекцията е доверена на топ фотографа Иван Ерменков, а по време на ревюто харизматичната Елена Брусарска и Мирян Костадинов забиха на живо. Водеща на събитието беше Боряна Баташова, също облечена в уникален тоалет от дизайнера, от специалната серия за Коледа, която ще пусне до броени дни ексклузивно.

Да поздравят талантливия дизайнер дойдоха Наталия Гуркова в компанията на Ирина Папазова, Гери Дончева, Алекс Петканова, Калина Паскалева, Христо Сираков и втората подгласничка от конкурса Playmate Анна Мария, Мария Бонева, Ива Екимова, Владимир Иванов и още много приятели и колеги на дизайнера.

Антон Узунов се появи с атрактивни обувки със златни орнаменти, специално изработени за неговата вечер от Golden Ideas. Дизайнерът благодари за подкрепата на своите партньори от р-т Green Line и лично на г-жа Петя Раева, на Леопард Трейдинг, на ХАЙЛАЙФ и на своята “кръстница” на марката Мария Бонева – собственик на Code Fashion TV.

След официлната част на вечерта, гостите се отдадоха на приятни разговори, вкусна храна и маркови питиета.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: