Първият Exclusive Alfaparf Salon в България отвори врати

Салонът е част от най-новата инициатива на Christian Of Roma Group!

 

 

Mеждународен обучаващ на Alfaparf Milano и водещ техник на Christian of Roma Academy, Зорница Стойчева бе домакин на официалното откриване.  Тя е стилна и елегантна млада дама, която с времето е успяла да наложи името си в сферата на фризьорството.

Вече 20 години популярната у нас стилистка дарява усмивки на своите клиенти, повярвали на таланта и креативността й.

Една от мечтите й вече е реалност – на 7 октомври  от 18:00 часа, врати отвори Exclusive Alfaparf salon в София, който е първият от веригата концептуални салони на бранда Alfaparf, разпространяван от Christian of Roma Group.

Бюти студиото е позиционирано в София, на ул. „Русалийски проход” 10.

Елегантното събитие уважиха топ-пиарите Евгени Минчев и Ива Екимова. Моделът Биляна Лазарова пристигна в компанията на тик-ток звездата Николас. Артистичният директор на Christian Of Roma Маурицио Пироло – Маури придружаваше г-жа Елена Кристиано. За да подкрепят колегата, на партито присъстваха топ-стилистите Асен Налбантов, Владимир Атанасов, Таня Георгиева и Оля Николова. Мениджърът на Академия Christian Of Roma, Рени Цветкова, бе сред гостите на официалното откриване.

Exclusive Alfaparf salon е посланик на концепцита на Alfaparf Milano и в него можете да се наслаите на всички нововъведения от столицата на модата. Това е първият салон, който ще представи боите от ново поколения – Color Wear. Съставът им се базира изцяло на природни съставки, а благодарение на новата формула, ще може да се насладите на красиви и наситени цветове. Те са изключително трайни, осигуряват оптимално покритие на белите коси и събуждат естествения блясък на косата. Освен това са в специална биоразградима опаковка, която щади природата.

Броени дни след откриването на салона, България отново ще заеме лидерското място във фризьорството. Международната премиера на безамонячните бои на Alfaparf – Color Wear ще бъдат представени за първи път в София на елегантно събитие в новооткрития Grand Hotel Millenium.

 

 

Снимки: ХАЙЛАЙФ

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: