18 хиляди посетители на тридневния XXVI Италиански фестивал на красотата и прическата в Палата 2 на Пловдивския панаир

65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красотата си обменят опит и споделят иновации в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив. Хиляди посетители се срещат с тях в рамките на Италианския фестивал на красотата и прическата. 26-ото му започна и ще продължи до неделя (2 април) включително. Прогнозите са рекордният брой на посетителите от миналата година – 18 хиляди души за трите дни на проявата, да бъде надминат, съобщиха организаторите от „Christian of Roma“.

Мащабният форум уважиха съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди – г-жа Антонела Балди, която е едно от официалните лица, поканени за церемонията по прерязване на лентата. На откриването присъстваха представители на турското консулство в Пловдив. Сред гостите бе и почетният консул на Италия в Пловдив Джузепе ди Франческо, както и председателят на „Конфиндустрия-Италия“ Пиетро Луиджи Гия. Събитието уважи Марко Петрели – издателят на специализираното списание „YOU“, което точно преди година направи своя дебют и на български език. Собственикът и управител на Christian Of Roma посрещна лично всеки от гостите и пожела на добър час на участниците в конкурсните програми.

По традиция на официалното откриване присъствапа представители на общинската администрация, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас.

3-дневната програма на Италианския фестивал на красотата и прическата включва специализирани обучения и демонстративни шоу-програми, водени от световно известни стилисти, презентации на уникални методи, инструменти и продукти – допълниха организаторите. Революцията в цветовете ще бъде представена от най-новата линия неонови бои, лансирани от Alfaparf, Милано. Специално от Италия за първи път пристига гуруто в обученията Джени Дауриа. Зрелищен спектакъл ще покаже как неонът ще пеобърне представите в колористиката, тази вечер в най-големия клуб на Балканите – Galaxy club на специално NEON Party с участието на Любо Киров и водещ Лорд Евгени Минчев.

Fashion constructor

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: