10-часово модно ревю на Visages в Bedroom Beach Част 2

Най-красивите модели на България акустираха на морския бряг с катамаран от Plavai.bg за 400 000 евро

Най-популярната ни модна агенция организира пищно модно парти, което продължи от следобедните часове на 2-ри до ранните сутрешни часове на 3-ти август. Сред марките, представени на сцената на Bedroom Beach беше и  NL4YOU – браднът, с които Лозанова вече нажежи социалните мрежи.

Лимитирана колекция облекла показа и младият дизайнер Антон Узунов със своя бранд Antony Langountin.

По-късно същата вечер, за първи път в България беше представен американският дизайнер Diane Von Furstenberg. На най-престижната сцена по Черноморието бе презентирана и специална колекция на италианската марка Pinko, която пристига от Милано за ексклузивното събитие, озаглавено Visages Trendsetters. Един от гостите на събитието си тръгна с дизайнерско бижу Goto Jewellery and Diamonds,  а други десет, които откриха скритите ключове на Decléor, получиха селективна козметика и СПА процедури.

Програмата на вечерта продължи с изпълненията на близначките Алекс и Влади, а моделите на Visages, ПР експертът Ива Екимова, бизнесдамата Гери Дончева и самата Жени Калканджиева не спряха и за миг да ги насърчават с аплодисментите си.

Login

Lost your password?
%d блогъра харесват това: