Дами канят

СУТРЕШЕН БЛОК “ДАМИ КАНЯТ”
Всяка неделя от 10:00 часа
– Водещи в студио и блогърки показват актуалните теми от деня и различни тенденции в модата, шопинга, спа и фитнес, здравословното хранене и др.
– С различни гости обсъждат актуални теми, коментират светски събития и световни новини.
– Представяне на модни тенденции в прическите.
– Финален топ гост – мъж или жена в рубриките „Без вратовръзка“ и „На високи токчета“.

Александра Богданска
Тя е успешен модел, social media influencer и едно от най-разпознаваемите лица в момента в България. Носителка е на титлата Мис Национален отбор и рекламно лице на редица световни и родни марки. Занимава се активно със спорт и обожава модата. За втори сезон чаровната Александра ще бъде водеща на неделния сутрешен блок „Дами Канят“.

Силвия Недева
Притежава множество квалификации в сферата на управление на проекти, процеси и финансови механизми. В годините съчетава всички тези дейности със своите страсти – нутрициология и спорт, медитативни практики и йога. Вече 17 години като живее без лекарства, няма спомен за вкуса на пакетираните и рафинирани храни с изкуствени консерванти и добавки, не употребява месо, млечни продукти и яйца. Вярва в силата на човешкия организъм и смята, че единственият верен партньор на човек до края на живота му е собственото му тяло и за това човек трябва да се грижи за него достойно! Еднакво силно обича спокойните моменти с любими хора и приятели, разходки сред природата, както и щурите безспирни купони. Силвия обожава да пътува, да рискува и да задава въпроси.

ЕПИЗОДИ

Очаквайте скоро

Дами Канят еп. 22
април 30, 2017
Дами Канят/Епизод 11
февруари 15, 2017
Дами Канят/Епизод 4
декември 30, 2016
Дами Канят/Епизод 3
декември 18, 2016
Дами Канят/Епизод 2
декември 14, 2016
Дами Канят/Епизод 1
декември 14, 2016

Login

Lost your password?